Aquaman DNA Lady

Aquaman DNA Lady

To Aquaman DNA Lady 2019 είναι ένα wetsuit που λειτουργικά αλλά και σχεδιασθεί για να καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών που ασχολούνται με το Τρίαθλο. Το wetsuit έχει όλες τις καινοτομίες που έχει και το αντίστοιχο DNA που προορίζεται για τους άντρες κολυμβητές/ τριαθλητές λαμβάνοντα όμως τις ιδιαίτερες ανατομικές ανάγκες του γυναικείου σώματος.

Το DNA της Aquaman κατασκευάζεται από Yamamoto # 39 με μια σειρά τεχνικών καινοτομιών Aquaman. Αυτό το πολύ εύκαμπτο και εύκαμπτο wetsuit έχει ιδιαίτερη ζήτηση στον τριαθλητικό κόσμο καθώς βελτιώνει την κολυμβητική και τριαθλητική τους απόδοση σε πολύ λογικές τιμές.

Το περιλαίμιο είναι ένα καινούργιο “περιστρεφόμενο κολάρο” το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου προς τα εμπρός κατά 20 μοίρες και είναι 2 εκατοστά χαμηλότερα επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω της περιοχής κολάρου. Αυτό που θα αισθανθεί η τριαθλήτρια που θατο χρησιμοποιήσει είναι μία άνεση στην περιοχή του λαιμού και ότι δεν την «πνίγει» η στολή, αίσθηση που τυχόν είχε με άλλα wetsuit.

 Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Σύστημα Flash στο πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί το τρίψιμο/ κάψιμο.

Το ίδιο το σύστημα βοηθάει επίσης  περαιτέρω στο άνοιγμα του φερμουάρ.

Η τεχνογνωσία της Aquaman και το μεράκι του ιδρυτή της Xavier Merian απεικονίζεται στο γεγονός ότι το wetsuit είναι κατασκευασμένο με 17 πάνελ για να δώσει μια κομψή κοπή.

Ο κορμός  είναι κατασκευασμένος από # 39 Yamamoto που έχει υποστεί επεξεργασία με SCS και νεοπρένιο Smoothskin στα πόδια (εμπρός και πίσω) και στην πλάτη.

Οι ώμοι γίνονται με νεοπρένιο # 39 και το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Ultraflex στο εσωτερικό για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην κολυμβήτρια

Οι βραχίονες έχουν το “Aero Design Propeller” για να παρέχουν καλύτερη πρόσληψη/ παγίδευσης νερού κατά τη διάρκεια της φάσης του «πιασίματος» του νερού

 Έλεγχος ισχίου – Υπάρχει κομμάτι με το Compressed Dome Rubbber της Yamamoto το οποίο βοηθά στην σταθεροποίηση του ισχίου.

Οπως και σε όλα τα μοντέλα της Aquaman το φερμουάρ στο πίσω μέρος της στολής ανοίγει από το κάτω μέρος προς τα πάνω.

Χαρακτηριστικά:

– Σύστημα Flash

– Σχεδιασμός κολλάρου χαμηλά

– Σύστημα για γρήγορο άνοιγμα (Express System Opening)

– Κολάρο μηδενισμού της τριβής (Friction Free Collar)

– Εύκαμπτο φερμουάρ για να μην αισθάνεται κάποια πίεση στην πλάτη ο/η κολυμβητής/ -τρια

– Έλικα Propeller για παγίδευση νερού και αύξηση του DPS

– Flexor

– Πολύ εύκαμπτοι καρποί

–  Τα μεγέθη έχουν προκύψει με την πολύ μεγάλη εμπειρία της Aquaman ώστε να ικανοποιούν και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες τριαθλήτριες.

Προδιαγραφές:

– Πάχος: 4,5 χιλιοστά Στήθος και πόδια

– Πάχος: 3mm ωμοπλάτες

– Πάχος: 1,5-2 χιλιοστά μανίκια / ώμους

Τιμή: 349 ευρώ

Πληροφορίες :
Triathlon Lab Athens Hellas
Γιάννης Ψαρέλης – Κινητό 6937170260

Email :smartsportcoach@hotmail.com

Add Your Comment